eerlijk naar mezelf kijken

mijn persoonlijke ontwikkeling

eerlijk naar jezelf kijken...

Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen en past een training niet bij jou? Dan is het het traject ‘eerlijk naar mezelf kijken’ wat voor jou. Tijdens de intake maak je kenbaar op welke gebieden jij jezelf wilt ontwikkelen. Dan stellen we in overleg een passende verdieping op die vlakken samen. En jij bepaalt de doorlooptijd. Hieronder een aantal veelgehoorde vragen en kwesties. Maak je wensen kenbaar! Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag.
Ik hoop je te ontmoeten, je bent welkom!
Christy

 • waarom overkomt mij dat vaak?
 • waarom reageer ik soms zo?
 • ken ik mijn valkuilen?
 • waarom lukt het mij niet om…?
 • ik vind het niet makkelijk om…
 • ik heb er last van dat…
 • ik zou meer zelfvertrouwen willen
 • waarom kan ik mezelf soms niet motiveren?
 • hoe kunnen positieve zaken op mijn pad komen?

 

de locatie

er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn voldoende fietsenrekken

contact

 • De Voorde 18, 9473 TW De Groeve (Drenthe)
 • info@ikontmoet.nl
 • 06 22 44 33 40
 • Ik Ontmoet training | counseling | pers,ontwikkeling

Copyright © 2020 Ik Ontmoet | (H)NLP training, (H)NLP coaching en persoonlijke ontwikkeling | De Voorde 18, 9473 TW De Groeve | info@ikontmoet.nl | KvK 72186127