ik ben Christy

persoonlijke groei

trainer en coach

Ik ben Christy. Al vele jaren ontwikkel ik mij op het vlak van psychologie, NLP & HNLP, Transactionele Analyse, Karakterstructuren, Menstypen&Metaprofielen, Systemisch werk, positieve intelligentie en meer. Daaruit ontstaat de basis voor coaching en training in zelfvertrouwen, assertiviteit, en persoonlijke effectiviteitstrainingen zoals NLP, groepsdynamica, persoonlijke leiderschap, beïnvloedingsvaardigheden, timemanagement, gesprekstechnieken, conflicthantering, performance coaching en meer.

Ik ontwikkel mij voortdurend op deze gebieden. Momenteel doe ik de opleiding ‘het helende verhaal’ bij opleider Phoenix Opleidingen in Utrecht, om mij de narratieve vorm als onderdeel van de begeleiding nog meer eigen te maken. Als trainer ben ik NOBTRA erkend trainer.

Ik ben 57 jaar en inmiddels 32 jaar gelukkig getrouwd met mijn man Roland. Samen hebben we 3 eigen kinderen van inmiddels 25, 28 en 30 jaar en 2 ‘geschenk’kinderen. Alle zes betekenen zij veel voor mij.

Ik kijk uit naar jouw leven en jouw verhaal tijdens onze ontmoeting.

Ben je op zoek naar een training persoonlijke ontwikkeling? Of heb je zelf een positieve stap nodig? Ontdek wat ik als trainer of coach voor jou kan betekenen.

“counseling en training; een mooie combi”

Wat ik leer tijdens coaching pas ik toe in mijn trainingen. En andersom. Trainingen combineren met counseling is een waardevolle combinatie. Leer ik als coach dan ook van sessies? Jazeker! Ik bedank mijn cliënten voor alles wat zij mij aanreiken. Ik hoop je te ontmoeten. Je bent welkom!
ik ontmoet
Christy Römer

(H)NLP trainingen en counseling..........de locatie

De beste manier om een indruk te krijgen van de locatie, de sfeer, de omgeving, de rust, de materialen en de lunches is door er zelf rond te lopen. Maak een afspraak en kom gerust langs. Neem hieronder al vast een kijkje…

  • De Voorde 18, 9473 TW De Groeve (Drenthe)
  • info@ikontmoet.nl
  • 06 22 44 33 40
  • Ik Ontmoet training | counseling | pers.ontwikkeling

Copyright © 2022 Ik Ontmoet | (H)NLP training, (H)NLP coaching | trainingen persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling

De Voorde 18, 9473 TW De Groeve | info@ikontmoet.nl | KvK 72186127