wat bied ik

training, coaching en persoonlijke ontwikkeling

Welkom!

Wat kan ik voor je betekenen? Ben je op zoek naar een NLP opleiding, een (online) training softskills, of een traject persoonlijke ontwikkeling? Of zoek je begeleiding voor jezelf, jouw gezin, je relatie of jouw team? Of voel je behoefte aan ondersteuning tijdens een rouwproces? Ik maak graag tijd voor je. Bel me gerust (06 22443340). Of bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.

(H)NLP trainingen en counseling..........de locatie

De beste manier om een indruk te krijgen van de locatie, de sfeer, de omgeving, de rust, de materialen en de lunches is door er zelf rond te lopen. Maak een afspraak en kom gerust langs. Neem hieronder al vast een kijkje…

  • De Voorde 18, 9473 TW De Groeve (Drenthe)
  • info@ikontmoet.nl
  • 06 22 44 33 40
  • Ik Ontmoet training | counseling | pers.ontwikkeling

Copyright © 2020 Ik Ontmoet | (H)NLP training, (H)NLP coaching en persoonlijke ontwikkeling | De Voorde 18, 9473 TW De Groeve | info@ikontmoet.nl | KvK 72186127