coaching en rouwverwerking

coaching en rouwverwerking

Waar kan ik ondersteunen?

Wil je meer zelfvertrouwen? Loop je aan tegen dingen die jou belemmeren? Heb je een positieve zet nodig om meer welzijn en geluk te ervaren?

Of lopen jullie tegen zaken aan die jouw relatie of jouw gezin negatief beïnvloeden? Of is de groep/het team geholpen als we de dynamiek onderzoeken?

Waar zit je voor je gevoel vast? Bespreek het tijdens de gratis intake. Met passende interventies en kennis over het brein leer ik jou de oplossing uit jezelf te halen.

Misschien zit je midden in een rouwproces en heb je behoefte om jouw gevoelens hierover te delen en samen met mij te kijken hoe het met je gaat. Ik neem alle tijd voor je, en ik kom graag bij je langs. Bel me gerust (0622443340).

“coaching voor jezelf, je relatie, jouw gezin of jouw team”

Ontdek wat ik als coach voor jou of jullie kan betekenen. Mijn werkwijze wordt door mijn cliënten als heel fijn ervaren; we gaan namelijk vooral ook veel dóén Een intake is gratis en duurt circa een half uur. En als je het leuk vindt, dan laat ik je de materialen even zien. Ik hoop je te ontmoeten. Je bent welkom!
Christy Römer

Counseling één op éen

“ik wil meer zelfvertrouwen”
“ik wil een leven zonder burnout en stress”
“ik wil beter omgaan met mijn verdriet en schuldgevoelens”
“ik wil beter omgaan met mijn verleden”
“ik wil de juiste keuzes maken voor mezelf en grenzen stellen”
“ik wil de regie op mijn eigen leven”
“ik wil meer rust en ruimte in mijn leven”
“ik wil er mogen zijn”
“ik wil…”

“ik heb een positieve stap nodig”

Herken jij één of meerdere van deze vragen? Ik kan jou helpen. Mijn werkwijze is uitsluitend ontwikkelingsgericht:

  • het is gericht op jouw bewustwording en jouw persoonlijke groei
  • het is gericht op het vergroten van jouw zelfvertrouwen
  • het is gericht op ontdekken, ontwikkelen en toepassen van jouw mogelijkheden

 

Je bent welkom. Ik ontmoet je graag.
Koffie, thee en lekkers staan voor je klaar.

Rouwverwerking

Wie rouwt, zou alle gelegenheid horen te krijgen om dit op een eigen manier te doen. Daar zijn geen standaarden voor. Hoe voel jij je en hoe gaat het met je? Wat is het nut van rouwen en hoe wil jij daar invulling aan geven, en met wie? Wat doet dit hele rouwproces met je? Mogelijk heb je er behoefte aan om hierover jouw gedachten te delen en samen te kijken naar de vragen en gevoelens die je hebt. Ik heb tijd voor je.

Begeleiding medewerkers of teams

Is een collega of medewerker geholpen met coaching? Of gaat het team beter functioneren als de dynamiek onderzocht wordt?

Laat me weten wat er speelt. Tijdens een intake brengen we de behoefte in kaart.

Je mag me bellen of mailen. Ik reageer snel.

Wil je de regie op je eigen leven?

Wat kan ik doen om de regie op mijn eigen leven te krijgen? Hoe kan ik er voor zorgen dat ik niet meer in mijn valkuil stap? Wat kan ik doen om met mijn burnout om te gaan en een volgende burnout te voorkomen? Hoe los ik mijn relatieproblemen op? Veel gehoorde vragen. Coaching kan een oplossing zijn. Samen bekijken we wat het beste bij jou past. En jij beslist. Je bent welkom voor een intake.

  • De Voorde 18, 9473 TW De Groeve (Drenthe)
  • info@ikontmoet.nl
  • 06 22 44 33 40
  • Ik Ontmoet training | counseling | pers.ontwikkeling

Copyright © 2020 Ik Ontmoet | (H)NLP training, (H)NLP coaching en persoonlijke ontwikkeling | De Voorde 18, 9473 TW De Groeve | info@ikontmoet.nl | KvK 72186127